A "Hawk Tuah-lány", Hailey Welch felmondott és felháborodást keltő megkereséseket kap

Hailey Welch, akit az interneten csak "Hawk Tuah-lányként" ismernek, felmondott a munkahelyén, és elmondása szerint "undorító megkereséseket" kap férfiaktól.

Júniusban vált az internet kedvencévé egy lány, aki egy interjúban arra a kérdésre, hogy hogyan lehet egy férfit megőrjíteni a hálószobában, azt válaszolta, hogy "Meg kell adnod neki azt a hawk tuah-t, és rá kell köpnöd a micsodájára". Hailey Welch, aki Tennessee államban él, egy divatmárkával kollaborálva "hawk tuah"-s sapkákat árult, amelyekből jelentős összeg folyt be.

Welch egy amerikai podcastműsorban beszélt a hirtelen jött hírnévről és annak hatásairól. Szülei szerint a videó vicces volt, és sosem tudják, mi fog kijönni a lányuk száján.

A nethíresség arról is beszélt, hogy a rajongói próbáltak kapcsolatba lépni azzal a férfival, aki a sapkáit készíti, hogy megtudják, hol érhetik el őt. Welch felháborodását fejezte ki amiatt, hogy valaki 600 dollárt ajánlott neki, hogy köpjön bele egy üvegbe és adja el. Ezt "totál undorítónak" nevezte.

Welch hat hónapja törölte magát a közösségi médiából, így minden, az ő nevével fémjelzett tartalom Facebookon vagy Instagramon hamisnak tekinthető.

A hírhedt interjújáról elmondta, hogy aznap este sokat ivott, és viccnek szánta a megjegyzését. Nem szeretné, ha élete végéig Hawk Tuah-lányként emlékeznének rá.

Végül Welch arról számolt be, hogy miután híressé vált, felmondott a munkahelyén. Jelenlegi tervei között szerepel az ország beutazása, valamint részvétel különböző show-kban és podcastműsorokban.