Kris Jenner petefészkében daganatot találtak, műtétre szorul

A Kardashians című realityshow legfrissebb epizódjában Kris Jenner könnyek között jelentette be, hogy műtéti beavatkozásra van szüksége, miután cisztát és daganatot fedeztek fel a petefészkében.

A People magazin számolt be elsőként az esetről, amelyben a híresség megosztotta aggodalmait a műsorban lányaival, Kimmel-lel, Kourtney-vel, Khloéval és Kendall-lal. Jenner elmondása szerint az orvosok azt javasolták, hogy el kell távolítani a petefészkét. "Minden gyerekem ott fogant, ott nőttek fel. Szóval ez egy nagyon szent hely számomra," – fejezte ki érzelmeit az üzletasszony.

A 68 éves Kris Jenner hozzáfűzte, hogy bár nem fél a műtéttől, az esemény rávilágít arra, hogy teste öregszik. Kim Kardashian, Kris lánya is megosztotta érzéseit, kihangsúlyozva, mennyire aggódik édesanyjáért. Kris Jenner azonban bizakodó, hiszen már korábban is sikerült átvészelnie egy hasonló beavatkozást. "Figyelj, ha a csípőprotézist túléltem, akkor ezt is túl tudom élni," – jegyezte meg az édesanya, aki orvosát a „világ legjobb orvosának” nevezte.