Gyászba borult Barta Sylvia: meghalt az édesanyja

A TV2 népszerű műsorvezetője, Barta Sylvia csütörtökön közösségi oldalán jelentette be édesanyja, Ivák Katalin halálhírét.

Barta Sylvia, a TV2 ismert időjós műsorvezetője csütörtökön osztotta meg a szomorú hírt közösségi oldalán, hogy édesanyja, Ivák Katalin elhunyt. A bejegyzésben két fotót is megosztott: az egyiken egy gyertya látható, a másikon pedig ő fogja édesanyja kezét a kórházban. "Ivák Katalin 1940–2024. Édesanyám visszaadta a lelkét a Teremtőnek. Kérte, hogy ne legyek szomorú, de a könnyeim megállíthatatlanok…" – írta a műsorvezető. Barta Sylvia a bejegyzésben így búcsúzott: "Nyugodjon békében, az örök világosság fényeskedjék neki!"

A gyászoló műsorvezető korábban is megosztott már tartalmakat édesanyja állapotáról, többek között tavaly márciusban egy fotót, ahol édesanyja kezét fogja a kórházban, és imádkozik érte. Bár Barta Sylvia sosem árulta el, hogy édesanyja milyen betegségben szenvedett, több bejegyzéséből is kiderült, hogy édesanyja egészségi állapota nem volt megnyugtató. A műsorvezető azonban a mostani bejegyzésében sem osztott meg részleteket édesanyja betegségéről.

A bejegyzés alatt rengeteg részvétnyilvánítás érkezett, köztük ismert személyiségektől, mint Szandi, Sydney van den Bosch és Epres Panni.