Jó hírek a Vodafone-tól: ingyenes lesz a 5G a nyáron

A Vodafone ügyfelei számára jó hírrel szolgálhat a nyár, ugyanis a cég bejelentette, hogy díjmentesen elérhetővé teszi az 5G szolgáltatást a nyári hónapokban. A lakossági és kisvállalati előfizetők július 3-tól kezdődően 60 napig ingyen használhatják ezt a gyors mobilinternet-szolgáltatást, ami különösen a fesztivál- és turistaszezonban lehet hasznos, amikor a mobilhálózatok kiemelten nagy forgalmat bonyolítanak le.

A Vodafone ezzel a lépéssel csatlakozik a többi hazai telekommunikációs szolgáltatóhoz, amelyek hasonló kedvezményeket kínálnak. A Telekom például május végén jelentette be, hogy a nyári időszakban szintén ingyenessé teszi a 5G hálózat használatát.

A nyári zenei fesztiválok költségei is fontos téma a fiatalok számára, hiszen sokan diákmunkából finanszírozzák a szórakozásukat. Egy korábbi cikkünkben kifejtettük, hogy a diákbérletek árai jelentős kiadást jelenthetnek a fiataloknak. Egy kutatás alapján a magyar fiatalok átlagosan 39 312 forintot költenek egy fesztiválra, ami jelentős összeg a nyári kikapcsolódásra.