Dobos Evelin és vőlegénye kertet építenek

Új kalandba kezdett Dobos Evelin és a vőlegénye, Kovács Dániel, akik a nyár folyamán kertészkedésbe fogtak, és sikeresen alakították ki kertjüket. A házuk körüli kertben nemcsak színes virágok pompáznak, hanem egy magaságyás is helyet kapott, ahol fűszernövények és különféle zöldségek teremnek.

"Nagyon szeretjük ezt csinálni, mert mindig van vele feladat, sosem ér véget. Ez a mi közös programunk, szeretünk együtt dugványozni, elültetni, átültetni, lemetszeni, karózni és minden mást. Ma délelőtt például a fűben kinőtt gazt ecseteltem, mert nem lehet gyomirtózni, mert attól ez a típusú fű is elpusztulna" – magyarázta Dobos Evelin, hozzátéve, hogy jövőre több magaságyásra lesz szükségük.

A kertben különféle fűszernövények, kétféle chilli, paradicsom, paprika, saláta, hagyma található, de a tervek között szerepel a cukkini és az uborka termesztése is, amelyhez több helyre lesz szükség. Dobos Evelin elárulta, hogy kertjükben egy tavacskát is kialakítottak, amelybe egy kacsacsalád is beköltözött. "Ők itt élnek velünk, de egyébként egy szürke gém és egy jégmadár is visszajár ide" – mesélte a színésznő.