Vége a kapcsolatnak: Varga Viktor és Zsembera Liliána útjai elváltak

Közel négy év együttlét után hivatalosan is véget ért Varga Viktor és Zsembera Liliána kapcsolata. A páros békésen, szeretettel, de eltérő jövőkép miatt vált szét.

Egy hónapja még reménykedtek, hogy túljutnak a nehéz időszakon, de végül beismerték, hogy különböző utakon járnak. A táncosnő családról álmodott, míg az énekes még nem érezte magát készen erre. A kapcsolat válságba került, és bár nem zárkóztak el a kommunikációtól, a szakítás ténye megváltoztathatatlan maradt.

Liliána nyilatkozatában elárulta, hogy már nem alkotnak egy párt, de továbbra is tartják a kapcsolatot és szeretik egymást. A jövőt illetően azonban eltérő elképzeléseik vannak, és bármi megtörténhet, egyelőre külön utakon járnak.

A táncosnőt nem viselte meg különösebben a szakítás, hiszen a kapcsolatuk eleve hullámzó volt. Liliána elfogadta, hogy a kapcsolatnak vége, és pozitívan tekint a jövőbe, ahol a munkája és kiskutyája tölti ki az idejét. Nyitott arra, hogy a médiában is megjelenjen, de nem ragaszkodik erőszakosan a nyilvánossághoz.

Liliána énekesi karrierről is beszélt, amely régóta vágya. Énektanárhoz jár, gyakorol, és úgy érzi, fejlődik. Elgondolkodik azon, hogy a táncos pályafutása után az éneklésben találja meg a helyét. Már bemutatta énekesi képességeit a "Sztárban Sztár leszek!" műsorban, és szeretné magát más tehetségkutatókban is kipróbálni.