Zimány Linda versengő szokásairól mesélt

Zimány Linda, a Szerencsekerék műsorának egyik játékosa, megosztotta versengő természetével kapcsolatos furcsa szokásait a műsorvezetővel, Kasza Tibivel.

A nemrégiben a Szerencsekerék vendégeként részt vevő Zimány Linda beszélt arról, hogy milyen versengő típus. Az ügyvédjelölt, aki nem nyerte meg a fődíjat, vezetés közben és futás során is különleges szokásokat alakított ki a versengés miatt. Linda elárulta, hogy autóvezetés közben nem áll meg szükségleteit intézni, mert attól tart, hogy a többi autós megelőzi őt. "Van egy ilyen kényszerem, hogy nem szeretek megállni, mert akit már megelőztem, az megint elém kerül," mondta az egykori modell, hozzátéve, hogy gyakran érkezik meg a barátaihoz a Balatonra úgy, hogy azonnal a vécére rohan.

A versengés a futás terén is megmutatkozik nála. Zimány Linda elmondta, hogy régen, amikor a Margitszigeten futott, zavarta, ha valaki megelőzte és lihegve futott el mellette. "Halálra futottam magam, ezért kitaláltam, hogy egy módszert: szembefutok a többiekkel," mesélte humorosan, jelezve, hogy ha valaki baseballsapkában szembefutó embert lát a Margitszigeten, az valószínűleg ő.