Kulcsár Edina a várandósság és az anyaság örömeiről és kihívásairól beszélt

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő, közösségi oldalán osztotta meg tapasztalatait a várandósság és az anyaság örömeiről és kihívásairól, egy friss kismamafotó kíséretében. A negyedik gyermekét váró modell őszintén beszélt arról, hogy bár a várandósság csodálatos időszak, számos érzelmi és fizikai kihívást is rejt, különösen a test változásai miatt. Edina elmondása szerint ezek a változások néha nehezen elfogadhatók, de igyekszik szeretni és elfogadni önmagát, még a nehezebb napokon is.

Kulcsár Edina szerint a várandósság egy érzelmi hullámvasút, ami nem csak a kilenc hónap alatt, hanem azután is tart. A modell elismeri, hogy sokan vannak, akik nehezen viselik a terhesség alatti testi változásokat, de ő maga már szinte nem is érzékeli ezeket, és talán hozzászokott ahhoz, ahogy kinéz, bár vannak nehezebb pillanatai.

A nehéz napok ellenére Kulcsár Edina hangsúlyozza, hogy szereti a testét, nem csak a kinézete miatt, hanem azért is, mert életet adott a gyermekeinek. Egy praktikus tanácsot is megosztott azokkal, akik hasonló érzésekkel küzdenek: ha valaki elégedetlen a testével, gondoljon arra, hogy a gyerekeinket sem csak akkor szeretjük, amikor jól viselkednek. Ez a gondolat segít neki visszatérni a valóságba és a hálához folyamodni, amikor éppen kiakadna a testére.