Dupla annyiért dupla élvezet? – Ilyen a Balaton Sound VIP-szekciója

Kíváncsiak voltunk az idei Balaton Sound very important personöknek, azaz a nagyon fontos személyeknek fenntartott szektoraira, és hogy mennyiben különböznek a fesztivál többi helyszínétől.

A mendemondák szerint a VIP-jegyet mindenki kapja, senki nem veszi. Egy kis zsebbenyúlással viszont bárki „különlegesnek érezheti magát” ezen a fesztiválon is. Összehasonlítottuk, mit kap az, aki az Urban Jungle, az Oasis VIP vagy a VIP Sunset Beachen szeretne különcködni az ország egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválján. Tényleg megéri? Döntse el Ön!

A fesztivál hangulatát tovább emeli az olyan visszatérő vendégek jelenléte, mint Pumped Gabo, aki a 2024-es Balaton Sound első estéjén érkezett meg, és a Blikk stábjának elárulta, számára a Soundra való visszatérés olyan, mintha egy évben egyszer négy napra hazatérne és lelkileg feltöltődne. Gabo, aki hírnevét részben a fesztiválnak köszönheti, mosolyogva mesélt arról, hogy az Instagramon való megjelenés mellett a fesztiválon tapasztaltakat megtartja magának és a barátainak. "Ami meg itt történik, az itt is marad" – fogalmazott a fesztivál egyik ikonikus alakja, aki új háziállatairól, köztük a sündisznójáról is mesélt, jelezve, hogy a következő napokat is aktívan fogja tölteni a rendezvényen. Azonban az út nem volt teljesen zökkenőmentes, mivel a DJ az Instagram-sztorijában beszámolt arról, hogy a kis süni útközben lepisilte, amiért Gabo nem haragudott meg, hiszen örült annak, hogy kedvencét magával hozhatta, és nem kell napokig nélkülöznie.

A Balaton Soundon kívül Gabo más eseményeken is aktívan részt vesz, például a "4. Félmeztelen Tescoba menés Pumped Gaboval" rendezvényen, amely egy egyedi és szokatlan hagyományt őriz. A videó, amely bemutatja, hogy zajlott az idei esemény, egyértelműen bizonyítja, hogy Gabo nem csak a fesztiválokon, hanem a hétköznapi helyzetekben is képes szórakoztató és emlékezetes pillanatokat teremteni. A félmeztelen bevásárlás során a résztvevők a rekkenő hőségben a jégkrémes ládába bújhatnak, vagy a mirelit borsókat pakolhatják a hátukra, miközben laffanó papucsokban és naptejtől illatozó izomrostokkal körülvéve élvezhetik a különleges élményt.