Patai Anna ragyogó kismamaként

Patai Anna, a fiatal énekesnő, aki már a Megasztárban is megmutatta tehetségét, hamarosan édesanya lesz. A terhesség utolsó szakaszában járó Anna és párja, Bence izgatottan várják első közös gyermekük, egy kisfiú érkezését, aki a Bence nevet kapja majd.

Márciusban derült ki, hogy Patai Anna babát vár, és az énekesnő már csak néhány hetet kell, hogy várjon a nagy napra. Anna és Bence egy romantikus fotózáson is részt vettek, ahol a kismama büszkén mutatta meg gömbölyödő pocakját. A kismama a szülés kapcsán korábban elárulta, hogy bár vannak félelmei, de bízik a szakemberekben és abban, hogy minden a legnagyobb rendben fog menni. Fontos számára, hogy a férje is jelen legyen a szülőszobában, hogy közösen élhessék meg a csodát.

A várandósság utolsó hónapjaiban járó Anna és férje minden apróságot igyekeznek beszerezni a kisfiú érkezésére. A közös fotózáson készült képeken a kismama boldogsága és a várandósság szépsége egyaránt tükröződik. Anna pocakja már jelentősen gömbölyödött, és a képek tanúsága szerint a kis élet már alig várja, hogy világra jöjjön.