Olivia Culpo, a világ egyik legszexibb nője, férjhez ment

A gyönyörű amerikai modell és egykori Miss Universe, Olivia Culpo, aki sok férfi álmait szövögette pikáns fotóival, most hivatalosan is megszegte a rajongók szívét, miután összeházasodott NFL-sztár szerelmével.

Olivia Culpo, aki 2012-ben nyerte el a Miss Universe címet, és azóta is rendszeresen hódítja meg a közönséget merész fotóival, a hétvégén mondta ki a boldogító igent szerelmének, Christian McCaffrey-nek, aki az amerikai futball ligában, az NFL-ben játszik. Az esküvő Rhode Islanden került megrendezésre, ahol a modell egy lenyűgöző Dolce & Gabbana ruhában vonult az oltárhoz, és a Vogue magazinnak köszönhetően több képet is megoszthattak az eseményről.

A szertartás egy gyönyörű kápolnában zajlott, amely különösen fontos volt az NFL játékos számára, hiszen mindig is szeretett volna egy templomi esküvőt. A készülődésről készült felvételek is bizonyítják, hogy a pár számára ez a nap mennyire különleges és emlékezetes volt.

Olivia Culpo a közösségi médiában is aktív, gyakran oszt meg magáról fehérneműs vagy bikinis képeket, amelyekkel tökéletes alakját mutatja meg. A modell nyaralásai során sem szégyenlős, gyakran élvezi a napfényt félmeztelenül, ami tovább növelte népszerűségét. Azonban mostantól a szíve már foglalt, és a rajongók csak távolról csodálhatják a boldog párt.