Apjával repült először a fiatal pilótanő

Mackenzie Rennhack már gyermekként is tudta, hogy pilóta szeretne lenni, mint az édesapja, és most megvalósult az álma, amikor első tisztként repülhetett együtt apjával.

Mackenzie Rennhack gyerekként az apja pilótasapkáját viselte, és már akkor eldöntötte, hogy ő is pilóta lesz. Általános iskolásként kezdte viselni az uniformishoz tartozó sapkát, és élete első tesztrepülése után már nem volt kérdés számára, hogy ez lesz a hivatása. Az egyetemi tanulmányai során is ezt az utat járta be, és a kemény munka meghozta gyümölcsét, amikor nemrégiben valóra vált az álma, és első tisztként repülhetett együtt apjával.

Ez a különleges esemény a Southwest légitársaság egyik járatán történt, és Mackenzie családja is részese volt a boldog pillanatoknak. Édesanyja, bátyja és vőlegénye is a fedélzeten tartózkodtak, és a légitársaság Instagram-oldalán meg is osztották a családi fotókat.

Mackenzie egy vicces dilemmát is megosztott: „A legfurcsább dolog az volt, hogy kitaláljam, hogyan hívjalak. Kapitány, Mike vagy apa” – mondta a fiatal pilótanő, amit a 24.hu idézett.