BLIKK EXKLUZÍV: Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra összeházasodott - Fotók az esküvőről

Tíz év után ismét kimondta a boldogító igent Tápai Szabina és Kucsera Gábor! A két sportoló házasságuk újrakezdéseként nemrég ismét esküvőt tartott, amelyen Isten színe előtt is megerősítették a kapcsolatukat.

A vallás napjainkban is fontos szerepet tölt be az életükben, hiszen naponta olvassák a Bibliát, igéket és tanításokat hallgatnak, ami építi és erősíti a kapcsolatukat. Szabina és Gábor két évig éltek külön, de a válásra nem került sor. Kucsera hatalmas változáson ment keresztül, és rendületlenül küzdött azért, hogy újra együtt lehessen párjával és gyermekeikkel, ami végül sikerült is nekik. A sztárpár már jó néhány hónapja újra férjként és feleségként él együtt, és Szabina elárulta, hogy újrakezdésüket egy esküvővel pecsételték meg.

Annak idején csak polgári esküvőnk volt. Nemrég azonban egy keresztény szertartást is tartottunk, azután, hogy újrakezdtük. Nekünk ez egy megerősítés is volt. Nagyon felemelő érzésként éltük meg közösen – mesélte Tápai.

A házaspár az egykori kézilabdázó testvére, Tápai Andi által került közelebbi viszonyba a vallással. Andi a tavalyi évben csatlakozott egy keresztény közösséghez, ahol megtért, és ma már a Biblia tanításai határozzák meg az életét. Ő találta meg a szerelmet Bodó Imre személyében, akivel májusban össze is házasodtak.

Andi által épült be a családunk életébe a vallás. Gáborral napi szinten olvassuk a Bibliát, hallgatunk tanításokat, igét. Ez a mi kapcsolatunkat is erősíti, építi, ami nagyon áldásos dolog – hangsúlyozta Szabina.

Amikor megszülettek a gyermekeink, azt éreztük, hogy kerek lett velük az életünk és innentől kezdve mindenhova együtt kell mennünk. Jól éreztük magunkat együtt, de valljuk be ez megöli a női-férfi szerepet és jóformán észre se vettük, hogy "csak" anya és apa maradtunk. Most megfogadtuk, szánunk időt arra is, hogy kettesben legyünk, szükségünk van erre, hogy csak egymásra tudjunk figyelni – mondta határozottan a háromgyermekes édesanya.

Teljesen más alapokra helyeztük a kapcsolatunkat, és azt gondolom, kellenek is egy kapcsolatban ilyen megújulások. Tény, hogy a szerelem múlandó, de a szeretet a legnagyobb feszültségekben is megvolt egymás felé, és egy olyan erős kötődés, kapocs van közöttünk, ami ezt a két évet is túlélte. Most pedig minden nagyon jó.

A Kucsera család sűrű nyárra készül, de a sok munka és teendő mellett is szakítanak időt a gyerekekkel és kettesben töltött időre is. – Múlt hétvégén kezdődött a Kucsi Tanya gyermektábor, ahol a két nagyobb gyerekünk, Milla és Beni is lent lesz végig. Négy turnus lesz, köztük egy-egy hét szünettel, akkor iktatunk be családi belföldi nyaralásokat vagy strandolásokat itthon. A nagyszülők segítségével pedig biztos, hogy el tudunk majd szökni Gáborral is egy kis időre. A nyarat szeretjük itthon tölteni, de nagy bakancslistás vágyunk egyszer a télből a nyárba utazni, jelenleg viszont nem merjük ezt a három gyerekkel bevállalni, talán majd, ha kicsit nagyobb lesznek. Egyébként is van még a férjemnek egy adóssága felém, mert szeretnék egy tengerparti naplementés meghitt esküvőt még, ahol laza ruhában ismét összeházasodunk. Erre még sort kell kerítenünk – nevetett fel Tápai.