Nyolc és félszeres nyeremény, mégsem örül Mr. Csodaleső Balfasz

Az Európa-bajnokság harmadik csoportkörében sem a magyar válogatott, sem a sportfogadók nem örülhettek, hiszen a papírforma nem jött be, és a veszteségek csak halmozódtak.

Az Európa-bajnokság harmadik csoportkörében a magyar válogatott mellett a sportfogadók is csalódást szenvedtek, mivel a várt eredmények elmaradtak. Az első tizenkét meccs után még úgy tűnt, hogy a fogadási rendszer megfejthető, de a következő tizenkét meccs után már csak vigasztalódni tudtunk azzal, hogy legalább együnk nyerőben van.

A csoportkörök során Mr. Tutizós Balfasz és Mr. Csodaleső Balfasz is veszteségeket halmoztak fel. Az utolsó tizenkét meccs után Mr. Tutizós Balfasz négy, míg Mr. Csodaleső Balfasz csak három találatot ért el, ami tovább növelte a veszteségeiket.

A sportfogadók egy online sportfogadás-szervező oldalon követték a meccseket, és a meccs napján délelőtt tízkor érvényes szorzókkal fogadtak. Az összes meccsre elméletben 18-18 ezer forintot, plusz egy ötszázast tettek fel, de a valóságban csak az elsőre egy-egy ötszázast.

Az utolsó csoportkör előtt Mr. Tutizós Balfasz 1140 forint nyereséggel, míg Mr. Csodaleső Balfasz 6225 forint veszteséggel állt. Az utolsó fordulóban azonban Mr. Tutizós Balfasz mínusz 1500 forintot, míg Mr. Csodaleső Balfasz pluszban zárt, három meccset eltalálva.

A legnagyobb nyereményt Mr. Csodaleső Balfasz szerezte meg az utolsó meccsen, amikor a grúzok győzelmére fogadott a portugálok ellen, és 8,5-szeres pénzt fizettek. Ennek ellenére a nyeremény nem hozott örömet számára.

A harmadik fordulóban az azonos szorzók átka is hátráltatta őket, és a papírforma eredmények hiánya miatt kevesebb találatot értek el. Mr. Tutizós Balfasz az első körben még kilenc, a másodikban hat, az utolsóban már csak négy meccsel nyert, míg Mr. Csodaleső Balfasz az első körös két és a második körös nulla találat után a harmadikban hárommal zárt.

A nyolcaddöntőben újabb izgalmak várnak a sportfogadókra, például a spanyol-grúz vagy az angol-szlovák meccsekkel, ahol a kisebb csapatok győzelme magas szorzókat ígér.