"Addig szeressétek a szülőket, ameddig lehet..." - Kis Grófo szívszorító sorokkal emlékezett meg az elhunyt édesapjáról a születésnapján

Kis Grófo számára minden év vége óta fájdalmas emléket hordoz: édesapja, Kozák László, azaz Nagy Grófo három évvel ezelőtt hunyt el a koronavírus következtében. A család még mindig nem tudta feldolgozni a veszteséget, és a tragikus esemény óta az énekes különösen megrendítően köszönti fel édesapját születésnapján.

Kis Grófo, a mulatós zenei színtér ismert alakja, édesapja, Nagy Grófo tragikus halálát követően mély gyászba merült. Az énekes apja 2020. december 3-án, mindössze 49 éves korában vesztette életét a koronavírus miatt. A család számára ez a veszteség máig feldolgozhatatlan maradt. Tavaly, Nagy Grófo 52. születésnapján mellszobrot állítottak az emlékére, jelezve, hogy emléke tovább él. Azonban a gyászt tovább mélyítette, amikor idén április elején Kis Grófót értesítették, hogy a szolnoki temetőben megrongálták Nagy Grófo sírját: a sírhelyet felfeszítették és a sírkő melletti gránitvázákat ellopták. A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozása ellenére a sírrablók azonosítása nem sikerült. Nagy Grófo ma lenne 53 éves, és ebből az alkalomból fia, Kis Grófo egy megható Facebook-posztban emlékezett meg róla, hangsúlyozva, hogy édesapja örökké élni fog a nevével, személyiségével és hangjával.

"Édesapám a mai nap lenne 53 éves. Lassan 4 éve, hogy elköltözött az Úrhoz. Édesapám örökké élni fog, mert a neve, amit ő elért, a személyisége és a hangja által, soha nem el mulandó. #AddigSzeressétekaSzülőketameddigLehet" - írta Kis Grófo, aki ezzel a sorokkal fejezte ki tiszteletét és szeretetét az elhunyt családfő iránt.