Új strand nyitott kapuit Budapesten

A budapesti lakosok örömére új szabadtéri fürdőhely nyílt, ahol a nyári kánikulában hűsölhetnek. Az Újlak utcai strand a műszaki problémák elhárítása után június 25-én fogadta az első fürdőzőket.

A tervezettnél néhány nappal későbbi nyitás oka a karbantartási munkálatok és egy váratlan csőtörés volt, de ezeket sikeresen megoldották, így a strand megnyithatta kapuit a nagyközönség számára. A 17. kerületi lakosok számára különösen kedvező ez az új lehetőség, mivel így a közelükben találhatnak hűsölésre alkalmas helyet a forró nyári napokon.

A strand minden nap reggel 9 órától este 8 óráig várja a látogatókat, akik egy 1 méter mély, 26 fokos medencében és egy 30 fokos gyermekpancsolóban élvezhetik a víz hűsítő hatását.

A fürdőhely szomszédságában található fedett uszoda mellett több kiegészítő szolgáltatás is igénybe vehető, mint például infraszauna, finn szauna, masszázs, szolárium, valamint pedikűr és manikűr. Az aktív pihenést kedvelők ping-pong asztalnál, strandröplabda pályán mérhetik össze tudásukat, míg a gyerekek a homokozóban játszhatnak.

Jegyárak

A strandolni vágyó felnőtteknek 2200 forintba kerül a belépő, míg a diákoknak és nyugdíjasoknak 1200 forint a belépőjegy ára. Emellett többféle kedvezményes jegytípus és családi belépő is kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lehetőséget.