CFO of the year 2024 díj pályázat

Hamarosan eldől, ki viseli majd az év vállalati pénzügyi-gazdasági vezetője címet Magyarországon, ugyanis megnyílt a jelentkezés a CFO of the year 2024 díjra.

A díjra szeptember 9-éig lehet pályázni, és a díjátadóra a Portfolio által szervezett Future of Finance 2024 konferencián kerül sor szeptember 17-én. A konferencia Magyarország legjelentősebb pénzügyi vezetőit gyűjti össze, ahol a Portfolio és a Credit Management Group közösen adja át a "CFO of the year" elismerést.

A díjra olyan hazai vállalatok pénzügyi, gazdasági vezetői jelentkezhetnek, akik nem a pénzügyi szektorban vagy a tanácsadói területen tevékenykednek. A szakmai zsűri a legfelkészültebb és legsikeresebb jelöltet fogja díjazni, emellett a kiemelkedő teljesítményt nyújtók a CFO Master 2024 díjban is részesülhetnek.

A jelentkezéshez szükséges pályázati anyagot a cfooftheyear@portfolio.hu e-mail címen lehet igényelni, és a kitöltött pályázatot is erre a címre kell visszaküldeni legkésőbb 2024. szeptember 9-én, hétfő éjfélig. A pályázók a konferenciára 20%-os kedvezménnyel regisztrálhatnak, míg a díjazottak díjmentesen vehetnek részt az eseményen.