Az OTP Gépkocsinyeremény applikációja megszűnik

Az OTP Bank bejelentette, hogy kivezetik a Gépkocsinyeremény applikációt, így a játékosoknak más platformokon kell majd ellenőrizniük, hogy nyertek-e a betétjükkel.

Az OTP nemrégiben jelentette be, hogy megszünteti a Next alkalmazását, és most egy újabb applikáció, a Gépkocsinyeremény is eltűnik a kínálatból. A bank által az ügyfeleknek küldött tájékoztató szerint a változás 2023. június 30-tól lép érvénybe.

A jövőben a Gépkocsinyeremény játék nyerteseit az OTP InternetBankon, MobilBankon vagy egy külön erre a célra létrehozott dedikált honlapon lehet majd ellenőrizni. Emellett továbbra is megmarad az „offline” lehetőség is, hiszen a nyertesek a bankfiókokban is tájékozódhatnak a betéteik sorsáról.

Az applikáció eltávolításának hátterében állhat, hogy az már 2023 júniusa óta nem kapott frissítést, és a felhasználói értékelések alapján Androidon és iOS-en egyaránt sok panasz érkezett rá. Az OTP Junior Next mobil app után a Gépkocsinyeremény alkalmazás kivezetése része lehet egy szélesebb körű „nagytakarításnak” az OTP-nél.