Twitch-streamer terapeutát hívott a boss fight során

Kai Cenat Twitch-streamer, aki naponta közel 12 millió embert szórakoztat, terapeutát hívott segítségül, amikor 60 órán át nem tudta legyőzni az Elden Ring: Shadow of the Erdtree című játék utolsó főellenségét.

A Business Insider beszámolója szerint Cenat már napok óta élőben közvetítette az Elden Ring: Shadow of the Erdtree című fantasy videójátékot, de a boss fight során elakadt. A folyamatos kudarcok és a frusztráció miatt képtelen volt befejezni a játékot, ezért egy terapeuta segítségét kérte.

A terapeuta megjelenése után Cenat fél órán keresztül beszélt a játék mechanikájáról, miközben a pszichológus légzőgyakorlatokra, pozitív gondolkodásra tanította, és arra, hogy képzelje el a sikert, ha koncentrál a küldetésre.

Végül a streamer összesen 92 órát töltött a játék közvetítésével, de a terapeuta segítségével sikerült teljesítenie a kihívást. A terapeuta, aki párkapcsolati- és családtanácsadás területén szerzett mesterfokozatot, később úgy nyilatkozott, hogy a fiatalembernek szüksége volt mentális egészségügyi támogatásra ebben a nehéz időszakban.