Tasnádi Péter titokban feleségül vette 29 évvel fiatalabb kedvesét

Tasnádi Péter, akit sokan "a magyar keresztapaként" ismernek, és aki hosszú éveket töltött börtönben, most újra boldog házasságban él. A Magyar Ökölvívó Szövetség korábbi elnökségi tagja titokban elvette hetedik feleségét, aki 29 évvel fiatalabb nála.

A volt maffiafőnök, Tasnádi Péter, aki többek között önbíráskodás, súlyos testi sértés, zsarolás, lőfegyverrel visszaélés és bűnszervezetben elkövetett emberölés kísérlete miatt összesen 16 évet töltött börtönben, öt év együttélés után újra megtalálta a szerelmet és titokban feleségül vette kedvesét. Tasnádi Adrienn, aki először beszélt kapcsolatukról a Tények Plusznak, elmondta, hogy kezdetben nem is tudta, kivel ismerkedik meg, és azt hitte, hogy egy fizikus professzorral van dolga.

A kapcsolatuk különös módon indult, amikor Adrienn fia szólt neki, hogy meghalt a Luca néni, aki Tasnádi Péter felesége volt és egyben Adrienn szomszédja Egerben. A megismerkedésük során Tasnádi nem árulta el azonnal, hogy ki ő valójában, és Adrienn csak később tudta meg fiától, hogy a volt maffiafőnökkel van dolga. Adrienn, aki Asperger-szindrómás, hangsúlyozta, hogy nem foglalkoztatja a múlt, és csak azt veszi figyelembe, hogy vele milyen az illető.

Adrienn több területen is tevékenykedik: könyvkiadó kft.-t vezet, rendszergazdaként és szoftverfejlesztőként dolgozik, grafikus tanfolyamot végez, és rendezvényszervezőként is helyt áll. Kapcsolatuk próbákat is kiállt már, például amikor Tasnádi Pétert letartóztatták egy fenyegetés miatt, és a kommandósok Adriennre is rárontottak, aki otthon aludt az ágyában.

Tasnádi Péter, aki a múltjával ellentétben ma már egy szerető családapa, feleségül vette Adrienn-t, és a 20 éves fiát, Bazsit is a sajátjaként neveli. Tasnádi jelenleg is egy folyamatban lévő ügyben érintett, amely a szolnoki bíróság előtt van, és amelyről maga számolt be közösségi oldalán, miután két éve májusban önbíráskodás miatt emeltek vádat ellene.