Megtalálták az eltűnt Salamon Anitát

Véget ért a keresés, Salamon Anitát, a Fishing on Orfű fesztiválon eltűnt lányt megtalálták. A rendőrség kihallgatta, és kiderült, hogy nem esett bűncselekmény áldozatául, jelenleg otthon van édesanyjával.

A 21 éves békéscsabai lány eltűnésével kapcsolatban a rendőrség kihallgatta Anitát, és megállapították, hogy sérelmére bűncselekmény nem történt. A lányt kórházba szállították, ahonnan még az éjjel kiengedték, és most már otthon van az édesanyjával.

Nagy Laci, az eltűntkereső tájékoztatta a rendőrséget a lány hollétéről, és elküldte a pontos címet a hatóság embereinek. Ő nyilatkozott a Borsnak a legújabb információkról, és elmondta, hogy az eltűnt lányt épségben megtalálták, köszönhetően a közös összefogásnak. Háláját fejezte ki többek között Tóth Gábor rendőr zászlósnak, a Pécsi mentőkutyás egységnek, a Szekszárdi kutató mentő egységnek, valamint a Magyar Rescue 4x4 terepjárós mentőegységnek is.

A fesztiválozók között nagy aggodalmat váltott ki a lány eltűnése, sokan a Facebookon követték az eseményeket, remélve Anitának a mielőbbi megtalálását. A közösségi médiában megjelent hozzászólások hatására az Esti Kornél zenekar is reagált, akik a lány eltűnése idején éppen a színpadon álltak. Ők még úgy tudták, hogy folyik a keresés, ezért a koncertjük során üzentek Anitának.

A fesztiválozók örömüket fejezték ki a lány megtalálása után, és arra intették egymást, hogy legyenek figyelmesek magukra és másokra is.