Izgalmas programokkal vár a főváros a hétvégén

Június utolsó hétvégéjén is számos jobbnál jobb programmal vár minket a főváros. Bulizhatunk egyet a Scorpions koncertjén, ellátogathatunk a Santsat egynapos minifesztiválra, mely nemcsak a zenéről, hanem a lelki feltöltődésről is szól, de kikapcsolódhatunk a VI. Óbudai Világzenei Héten vagy a Waldorfeszten is.

Az elkövetkező forró nyári hétvégén izzó, változatos eseményekben lehet részünk a fővárosban. Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Budapest SUP Fesztivál, ahol a Duna közepéről fedezhetjük fel a várost egy teljesen új perspektívából. Azok számára, akik még sosem eveztek, Nagy Szabolcs világbajnok ingyenes, csoportos SUP-evezéstechnikai oktatást tart az esemény előtt.

A VI. Óbudai Világzenei Hét a Kobuci kertben a fesztivál történetének talán legerősebb programkínálatával várja a látogatókat. Világsztárok, népzenei kuriózumok, kertmozi, egy színházi társulat vendégjátéka és félszáz muzsikus ünnepli majd a műfaj elevenségét június 24. és június 30. között.

A hétvégi programokról további információkat a következő weboldalon találhatnak az érdeklődők: https://welovebudapest.com/programok.