Scarlett Johansson szerepel az új Jurassic World-filmben

A két Oscarra jelölt Scarlett Johansson a Jurassic Park és a Jurassic World rajongójaként mindig is vágyott arra, hogy szerepeljen a sorozat egyik filmjében, és most végre valóra vált ez a vágya. A színésznő a ComicBooknak és a Comic.Book.com hírportálnak adott interjúban mesélt arról, hogy mennyire izgatott a projekt miatt, és hogy régi álma válik valóra azzal, hogy részt vehet a film forgatásán.

Scarlett Johansson elmondta, hogy a Jurassic Park az első filmek egyike volt, amit moziban látott, és azóta is meghatározó élményként tekint rá. A színésznő kifejtette, hogy az elmúlt tíz évben minden lehetséges módon megpróbált bekerülni a sorozatba, még azt is hajlandó volt vállalni, hogy akár az első öt percben meghaljon, vagy bármilyen más munkát elvállaljon a forgatáson.

A színésznő a lapnak elárulta, hogy a történet teljesen új lesz, és nem a Jurassic World-trilógia eddigi eseményláncolatát fogja folytatni. Johansson szerint "a forgatókönyv hihetetlen", egy teljesen új történetet látnak majd a nézők, amely nem a Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével forgatott Jurassic World-trilógia folytatása lesz.

A női főszerepet alakító Johansson oldalán Jonathan Bailey, Manuel Garcia-Rulfo, Mahershala Ali, Rupert Friend, Luna Blaise és David Iacono látható majd a filmvásznon.

A film forgatókönyvét ismét David Koepp írta, a rendezői székben pedig Gareth Edwards ül majd. Koepp korábban az 1993-as Jurassic Park, és az 1997-es Az elveszett világ: Jurassic Park szkriptjét jegyezte. Az első produkció Michael Crichton regénye nyomán született.

A munkálatok már elkezdődtek, és az előreláthatólag 2025 nyarán bemutatkozó film jeleneteit Thaiföldön, Máltán, illetve Nagy-Britanniában fogják rögzíteni. A film producerei között van Frank Marshall is megszokott produkciós partnere, Patrick Crowley társaságában. A filmet várhatóan jövő nyáron mutatják be.