Jeremy Renner: Mi frankón utáljuk ezt a sz*rt

Jeremy Renner, a hókotró balesetét követően, még mindig gyenge, és a mindennapi tevékenységek sok energiát igényelnek tőle, de a Bosszúállók színészei végig támogatták őt. A színész szerint a kapcsolatuk valódi barátság, amely nem a közösségi médiára szól, hanem egyfajta családi kötelék, amely összeköti őket.

Jeremy Renner a Men's Healthnek adott interjújában beszélt arról, hogy a Bosszúállók sztárjaival ápolt barátsága mély és őszinte, és nem csupán a közösségi médiában mutatott képekig terjed. A színész elmondása szerint a hókotró balesete után a kollégái minden lépésnél mellette álltak a felépülése során.

Renner kifejtette, hogy a csapat tagjai régóta tartják a kapcsolatot egy családi csevegőcsoporton keresztül, és ez az összetartás nem csak munkakapcsolat, hanem valódi emberi kötelék. "Ó, kib*szottul igen, ez egy valódi dolog, nem csak az Instagramra való. Mi frankón utáljuk ezt a sz*rt" – mondta Renner, utalva arra, hogy kapcsolatuk mélyebb, mint amit a közösségi médiában láthatnak a rajongók.

A színész hozzátette, hogy a közös munka során átélt élmények, mint például válások, házasságok és gyermekszületések, még inkább összekovácsolták őket. "Van egy testvériség köztünk, vagy akárhogy is akarod hívni. Én csak szeretetnek hívom. Mindegyiküket szeretem" – mondta Renner, hangsúlyozva a köztük lévő erős érzelmi köteléket.

Renner a Smartless podcastben beszélt arról is, hogy a balesete óta inkább olyan szerepeket vállal, amelyek kevésbé megterhelőek számára érzelmileg, mivel "egyszerűen nincs meg hozzá az energiám". A színész elmondta, hogy a Kingstown polgármesterének szerepébe könnyen visszatérhetett, mivel már ismerte a karaktert, de egy nehezebb szerepet, mint például a Dahmer sorozatot, nem tudta volna vállalni.