Schobert Norbi megható üzenettel köszöntötte Rubint Rékát születésnapján

Rubint Réka születésnapján férje, Schobert Norbi Instagramon és Facebookon keresztül fejezte ki szeretetét és jókívánságait.

Rubint Réka a napokban ünnepelte 46. születésnapját, amely alkalmából Schobert Norbi, fitneszedző és motivációs előadó, szeretetteljes üzenetet posztolt közösségi média oldalain. Norbi több fotót is megosztott feleségéről, köztük egy gyerekkori képet az aerobikedzőről, valamint közös fiatalkori, az esküvőjük napjáról készült fotókat és olyan régi családi képeket is, melyeken még egészen kicsik a gyerekeik. Üzenetében Norbi így fogalmazott: "Isten éltessen, Életem Szerelme, a legszebb 23 évem középpontja! 46 éves lettél, de én most sem látlak többnek 30-nál!❤️ Azt kívánom neked tiszta szívből, hogy most kezdődjön a B oldal, és neveljük fel az unokákat, és a mennyből azt is látni akarom, ahogy dédiként pelenkázol! Én soha nem hagylak el! Ha elhagysz, mondd meg hova mész, és követlek😅😉❤️" – olvasható a bejegyzésben.

A születésnap nem csak a megható köszöntővel vált különlegessé, hanem Rubint Réka egy tengerparton ébredhetett, ugyanis Norbi egy utazással is meglepte őt, így a születésnapja reggelén egy gyönyörű helyszínen köszönthette az új életévet. Emellett Rubint Réka az életet élni és élvezni kell mottóval, az utcán táncolva ünnepelte a nagy napot, amit egy videóban is megörökített és megosztott közösségi oldalán. Ebben az elegáns ruhában készült felvételben látható, ahogy vidáman táncol, és köszönetet mond az életért, a családjáért, beleértve az Alakreform családot is, a barátaiért, valamint a rengeteg tapasztalatért, amit különösen az elmúlt két évben szerzett. Köszönetét fejezte ki a születésnapi köszöntésekért is, amelyeket nehéz lesz egyenként megválaszolni, de ígéri, hogy rajta van.

: Norbert Schobert (@schobert_norbi_official) által megosztott bejegyzés az Instagramon. : Schobert Norbi Facebook-oldalán megosztott bejegyzés. : Rubint Réka Instagram-oldalán megosztott bejegyzés és videó.