Cserpes Laura eljegyzése?

Sugárzó mosollyal és szerelmes pillantásokkal teli fotók jelentek meg Cserpes Laura közösségi oldalán, amelyek egy különleges ékszer miatt keltették fel a figyelmet. Egy gyönyörű köves gyűrű díszeleg az énekesnő ujján, ami arra utalhat, hogy menyasszony lett.

Cserpes Laura, a Megasztárban megismert énekesnő, nemrégiben egy olaszországi nyaralásról tért haza, és azóta egy nagy ékkővel díszített gyűrű csillog az ujján. A környezetéből származó információk szerint az énekesnő május közepén vált eljegyzetté. Amikor az énekesnőtől a részletek felől érdeklődtünk, mosolyogva fogadta a kérdéseket, de sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az eljegyzés tényét. "Úgy döntöttem, hogy most nem szeretnék a magánéletemről beszélni" – válaszolta röviden a telefonos megkeresésünkre.

A közösségi médiában megosztott képek tanúsága szerint a gyűrűt először a Szicíliában töltött romantikus pihenés után lehetett látni az énekesnő ujján. A titokzatos férfi, aki már több éve Cserpes Laura párja, talán itt tette fel a nagy kérdést.

Valentin-napon az énekesnő egy videóklip részletét osztotta meg, amelyben szerelme is feltűnik, bár nem felismerhetően. "Talán sosem voltam még ilyen balanszban önmagammal, mint amióta te itt vagy az életemben. A legjobb barátom, szerelmem és legfőbb bizalmasom vagy" – írta akkor Cserpes Laura.

Cserpes Laura korábban a naphíre.hu-nak adott interjúban beszélt arról, hogy szerelme civil személy, nem szeret a nyilvánosság előtt szerepelni, és ez neki is megkönnyebbülést jelent. Elmondása szerint mindig is vágyott a házasságra, és példaként tekint szüleire, akik már több mint harminc éve élnek boldog házasságban.

„Abszolút házasságpárti vagyok! Nagyon hiszek abban, hogy ez annak a két embernek a kapcsolatát megemeli és új szintre helyezi. Egy igazi szövetség!" – nyilatkozta egy alkalommal Cserpes Laura, amikor egy követője érdeklődött a házasságról. Úgy tűnik, az áhított szövetség hamarosan valóra válhat.