A Vámpírok bálja: Újabb baleset a színházban

A Vámpírok bálja című darab próbáján és előadásán belül két nap leforgása alatt két súlyos baleset is történt a Vígszínházban. A Blikk információi szerint a pénteki előadáson egy színész mélybe zuhant egy magas díszletelemről, míg a csütörtöki próbán egy háttérember szenvedett balesetet, aki a zenekari árokba esett.

A pénteki előadáson megsérült Jegercsik Csaba, aki a Professzort alakítja, megműtötték, de szerencsére csuklótörésen kívül más komolyabb sérülése nem történt. A csütörtöki próbán megsérült munkatárs könyökét eltörte és lábát megrándította, ennek ellenére mankóval és begipszelve is részt vett a szombat esti előadáson.

A produkció hivatalos oldalán keresztül biztosították a sérült színésznek a maximális támogatást, a teljes kártalanítást és a rehabilitációban való segítségnyújtást. A másik balesettel kapcsolatos kérdésekre azonban még nem érkezett válasz a produkciótól.

Korábban, a Nemzeti Színházban is történt már hasonló incidens, amikor a Rómeó és Júlia című darab egyik előadásán Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó szenvedett súlyos balesetet, métereket zuhantak egy díszletről. Tavaly novemberben Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó három métert zuhantak, és szenvedtek súlyos sérüléseket.