Endrei Judit otthonát elárasztotta a felhőszakadás

A napokban lezúduló esőzések következtében Endrei Judit szentendrei otthona víz alá került. Az egykori tévébemondó a közösségi médiában osztotta meg a történteket.

Endrei Judit a Facebookon számolt be arról, hogy otthonát a felhőszakadás következtében elöntötte a víz. "Szoktátok kérdezni, mit jelent a pozitív gondolkodás számomra. Íme egy friss példa: ma felhőszakadás volt Szentendrén. Így nálam is. Dörgött-villámlott, a jég hangosan verte a tetőtér ablakát. Egyszer csak fura zaj jött az alsó szintről" – írta bejegyzésében az egykori bemondó.

A víz az előszobában és a nappaliban is bokáig ért, és tovább ömlött lefelé a legalsó szintre. "Mikor lementem, majd elájultam, az előszobában, a nappaliban bokáig ért a víz, és ömlött lefelé a legalsó szintre. Az volt a »fura« zaj. Nem sírtam el magam, neki veselkedtem, mert magad uram, ha szolgád nincs…" – osztotta meg Endrei a történteket.

Endrei pozitív hozzáállását is kiemelte a posztban: "És mi ebben a pozitív? Mivel nyugtattam magam? Hát azzal, hogy nem a mennyezet ázott át, hanem »csak« a garázs előtti lefolyó nem tudta elnyelni az özönvizet" – zárta sorait a bemondó.