Elizabeth Hurley különleges fejdísze és a királyi család a 2024-es ascoti derbin

A brit társasági élet egyik kiemelkedő eseményén, az ascoti derbin Elizabeth Hurley egy figyelemfelkeltő fejdísszel jelent meg, ami egy kenyérkosárra emlékeztetett.

Az ascoti derbi a brit elit egyik legnépszerűbb rendezvénye, ahol a vendégek hagyományosan furcsa kalapokban és díszes ruhákban tűnnek fel. Elizabeth Hurley is megjelent az eseményen, és a szokásos kalap helyett egy különleges fejdíszt választott, amely kenyérkosárra hasonlított.

A rendezvényen a brit királyi család több tagja is képviseltette magát. Vilmos herceg, Kamilla királyné, valamint Eugénia és Beatrix hercegnők is részt vettek az eseményen. Katalin hercegné, aki a rákbetegsége ellenére megjelent a múlt heti Trooping the Colour parádén, az ascoti derbin már nem vett részt, jelezve, hogy még mindig az egészségére és a felépülésére fókuszál.

A berkshire-i versenypályán öt napon át tartó lóverseny több mint 250 ezer nézőt vonz a világ minden tájáról, és híres arról, hogy a résztvevők furcsa kalapokban és színes, díszes ruhákban jelennek meg. A brit királyi család tagjai is csodásan festettek az eseményen, Vilmos herceg pedig mindenkivel kezet fogott, Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton oldalán jelent meg.

A People magazin szerint Katalin hercegné részvétele a Trooping the Colour eseményen nem jelenti, hogy visszatérne királyi teendőihez, mivel továbbra is az egészsége a legfontosabb számára. A lap forrásai szerint a hercegné szabadon dönthet arról, hogy milyen eseményeken vesz részt, és nincs nyomás rajta, hogy hivatalos eseményeken vegyen részt.