Nagy neveket jelentett be a SZIN, már teljes a fő helyszínek programja

A SZIN fesztivál újabb nemzetközi előadókat jelentett be, így a house, techno és trap zenei műfajok kedvelői is találnak majd kedvükre valót. A Szegedi Ifjúsági Napokon, mely mostantól Coca-Cola SZIN néven fut, a hazai zenei élet jeles képviselői mellett nemzetközi sztárok is színpadra lépnek.

A SZIN főszervezője, Kolonics Erika bejelentette, hogy a fesztiválon olyan világhírű előadók lépnek fel, mint Armin van Buuren, Tim Kamrad és Zara Larsson, aki új albumát Magyarországon először a SZIN-en mutatja be. A nemzetközi fellépők sorát Matroda, a house zene egyik legaktuálisabb előadója, Nusha, a román techno szcéna kiemelkedő alakja, valamint Sikdope, az európai trap és bass zene egyik legnépszerűbb előadója erősítik.

A Nagyszínpadon Zara Larsson, Armin van Buuren, Kamrad mellett olyan hazai előadók is tiszteletüket teszik, mint Azahriah, Dzsúdló, Halott Pénz, Majka és a Bagossy Brothers, Rúzsa Magdi, ValMar, Wellhello, ByeAlex és a Slepp, Hűvös, PandóraProjekt, Ivan & the Parazol és Deniz.

A BP Nagyszínpadon a Hangfoglaló Program tehetségei nyitják a napot, és a négy nap alatt olyan előadók lépnek fel, mint Bonilevine, Parno Graszt, Carl, SayaNoé, Metallicum, BSW, Honeybeast, Pogány Induló és Ótvar Pestis, Magna CumLaude, Margaret Island, Punnany Massif, T. Danny, Beton.Hofi, Follow the Flow, Carson Coma, Krúbi, Horváth Tamás, és a Necc Party zárja a fesztivált.

Az Aréna délutántól hajnalig tartó programkínálatában Solére, Lil Frakk, bongor, Kristoaf, Jaber, Sisi, 6363, Ajsa Luna, Mehringer, Co LeeLive, Platon Karataev, Rácz Gergő, Kkevin, Hundred Sins & Friends, OTL-Ibbigang xGyuris, Ekhoe, Analog Balaton, Ganxsta Zolee és a Kartel, Bruno x Spacc, MirrorGlimpse lépnek fel.

A fesztivál különböző napjain különféle tematikájú bulik várják az érdeklődőket. Szerda éjfél után Metzker & Friends, azaz Koósz Milán, Metzker Viktória, Pumped Gabo és Pixa zenélnek, csütörtökön a Next Level csapata, pénteken a Carbon Techno & SZIN presents: Dain Farrel, NUSHA, GAGA, Robin Futaki, míg a zárónapon Willcox, JoerJunior, MATRODA és CHRSTPHR szolgáltatják a zenét.

Az SZTE Színpadon tehetségkutató nyertes zenekarok és olyan előadók lépnek fel, mint Juhász Zoli és Zenekara, 5figures, Kies, Képlet, Fiúk, Myra Monokaand the beat buddiez, Blahalouisiana, Lazarvs, Bohemian Betyars, Csík Zenekar, Hiperkarma, Csaknekedkislány, Paddy and the Rats, Anima Sound System, 30y, Manuel, Esti Kornél, AWS, Fish!, Bëlga, Curtis Live, Elefánt koncert, a fesztivált pedig a Technoid Community bulija zárja.