Weisz Fanni a vőlegényéről és a tévézésről

Weisz Fanni, a modell és influenszer nemrégiben jelentette be közösségi oldalán, hogy eljegyezték, és gyermeket várnak. Az nlc.hu-nak adott interjúban beszélt a vőlegényéről és arról, hogy nyitott lenne-e a tévézés felé.

Weisz Fanni a napokban osztotta meg örömteli híreit: eljegyzését és a várandósságot. Az interjú során kitért arra is, hogy bár ő maga nem zárkózna el a tévézés elől, és vállalna felkéréseket, párját, aki a civil életet részesíti előnyben, nem kényszerítené erre. Korábban Hajmásy Péterrel, volt férjével közösen is szerepeltek tévéműsorokban, de jelenlegi kedvese nem részesíti előnyben a nyilvánosságot. Weisz hangsúlyozta, hogy kedvese mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegye őt, de ő mégsem tenne semmit, ami a párja számára kényelmetlen lenne.

A modell a párkapcsolatukról is nyilatkozott, elmondása szerint jól kiegészítik egymást. Értékrendjük hasonló, mindketten fontosnak tartják a segítségnyújtást. Weisz kiemelte párja jólelkűségét, segítőkészségét és figyelmességét, valamint azt, hogy családjaik is hasonlóan gondolkodnak, ami szerencsés körülmény számukra.