Kóbor Léna szerelembe esett

Kóbor János 17 éves lánya, Kóbor Léna váratlanul találta meg a szerelmet, és már bemutatta titokzatos párját az édesanyjának, Zsókának. A fiatal színésznő és táncos, aki énekesnőként is szeretne debütálni, az RTL Reggeli műsorában árulta el, hogy a születésnapján ismerte meg jelenlegi párját egy szórakozóhelyen.

Kóbor Léna, aki az Omega együttes legendás alapítójának, Kóbor Jánosnak a lánya, már kész nővé érett, és idén ünnepelte a 17. születésnapját. A tehetséges fiatal a színpadi elfoglaltságai mellett a tanulmányaira is nagy hangsúlyt fektet, kitűnő bizonyítványt szerzett, amivel édesanyját is büszkévé tette.

A művészi pályán való elhelyezkedésében Hadas Alfréd is segíti, akivel együtt dolgozik első dalain. Léna izgatottan mesélt az RTL Reggeliben arról, hogy bár még keresi zenei identitását, már most rengeteget tanult a zeneírásról és önmagáról. Az első dalát még a nyáron szeretné bemutatni a nagyközönségnek.

A szerelem terén is új fejezet kezdődött az életében. Léna elárulta, hogy a kapcsolatuk még friss, de már most inspirációt merít belőle zenéi írásához. A fiú, akivel egyre komolyabbra fordul a viszonya, nem közszereplő, és Léna már bemutatta őt az édesanyjának, aki nagyon kedveli az új párját.