Tom Cruise kócos hajjal tűnt fel Londonban

Tom Cruise-t, a hollywoodi szívtipró világsztárt, legutóbb kócos hajjal és egy szimpla lila pólóban kapták lencsevégre London utcáin. A 61 éves színész még ilyen hétköznapi öltözetben is elképesztően szexi.

Tom Cruise-t a londoni Wembley Stadion VIP-részlegében látták június 22-én, szombaton, ahol Taylor Swift koncertje előtt színes karkötőket cserélgetett a rajongókkal. Az eseményen nem csak ő volt jelen, hanem más világsztárok is, mint például Liam Hemsworth, Greta Gerwig, Hugh Grant, Mila Kunis és Ashton Kutcher.

A színész úgy tűnik, még egy ideig az Egyesült Királyságban tartózkodik, hiszen friss fotók készültek róla, amint hétköznapi öltözetben, kócos hajjal, smink nélkül sétál az utcán. Cruise nem titkolja, hogy botoxoltatott, ami látható is az arcán, de ennek ellenére továbbra is nők millióinak dobogtatja meg a szívét a sármos kisugárzásával.

Londonban nem csak Tom Cruise keltett feltűnést, hanem Adrien Brody is, aki először bizonyíthat az Egyesült Királyság fővárosában mint színházi színész. Brody a Donmar Warehouse-ban mutatja be októberben The Fear of 13 című darabját, amely Nick Yarris életét dolgozza fel, akit 22 évig tartottak halálsoron, mielőtt kiderült volna az ártatlansága. Az Oscar-díjas színész, aki lengyel és magyar felmenőkkel is büszkélkedhet, 2002-ben világrekordot állított fel a legfiatalabb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjjal, amit 29 évesen kapott meg A zongorista című filmben nyújtott alakításáért.

A Lindsey Ferrentino által írt színpadi művet Justin Martin rendezi, és a címe megegyezik a Yarris életéről készült memoár és dokumentumfilm címével is. Brody a BBC-nek elmondta, hogy a szöveg szinte beszélt hozzá, és ez egy lehetőség számára, hogy kilépjen a komfortzónájából, felfedezve valami elképesztően erőteljeset és bensőségeset.