Tornóczky Anita hamarosan anya lesz

Tornóczky Anita, aki hosszú évek óta küzdött azért, hogy anya lehessen, végre boldog babavárásban van. A műsorvezetőből lett kutyaviselkedés-szakértő egy kisfiú érkezését várja, aki tél elején fog megszületni.

Anita a Best magazinnak és a Blikknek is beszélt az elmúlt öt év kihívásairól és a párjával, Miklóssal megélt boldogságról, amióta megtudták, hogy szülők lesznek. A sikert rengeteg orvosi konzultáció, kezelés és különböző diagnózisok előzték meg, de Anita sosem vesztette el a hitét abban, hogy egyszer anya lesz.

Anita korábban már átélt egy spontán terhességet, amely sajnos nem maradt meg, de ez erősítette meg benne, hogy van esélye teherbe esni. Sok orvosnál járt, akik különböző problémákat feltételeztek és más megoldásokat javasoltak, többek között diétát, az inzulinrezisztenciáját kezelő gyógyszereket, de végül sikerült megtalálnia azokat a szakembereket, akik segítségével megvalósulhatott az álma.

A sok csalódás és nehézség ellenére, amikor a vérvétel és az ultrahang megerősítette, hogy babát vár, Anita óriási boldogságot érzett, bár a hosszú várakozás miatt nehezen merte elhinni a hírt. Miklós, a párja, mindenben támogatja, segít neki a mindennapokban, és óvja a várandósság alatt.

Anita a terhesség alatt érzelmileg is változásokon ment keresztül, többet sírt, és a környezete is másképp reagált rá. A macskája például, aki korábban nem volt túl barátságos, most állandóan a hasán akar feküdni, és az édesanyja is megváltozott, aki korábban kritikus volt, de most már csak a nyugalom és a boldogság érzéseit osztja meg vele. Anita, bár örült volna egy kislánynak is, már az elejétől érezte, hogy kisfia lesz, akit ráadásul korábban kezdett el érezni, mint általában szokás, és aki nagyon aktív, ami Anita szerint jó, mert így fejlődik a baba idegrendszere és izomzata.