Kivágott szexjelenet a Sárkányok házából

Olivia Cooke, a Sárkányok háza sorozat sztárja egy interjúban beszélt arról, hogy egy "állatias" szexjelenetet vágtak ki a sorozatból, amelyet Fabien Frankellel játszott.

Az Elle magazinnak adott interjúban Cooke a jelenetet húsbavágónak, piszkosnak és szórakoztatónak írta le. A színésznő szerint a nézők a későbbi epizódokban egyre több intim részletet láthatnak majd, annak ellenére, hogy ez a konkrét jelenet kimaradt.

Emma D'Arcy, Cooke társszereplője, ugyanebben az interjúban elmondta, hogy rövid idő alatt nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttük.

Cooke korábban a The Times-nak nyilatkozva kifejezte elégedetlenségét karakterével kapcsolatban, különösen ami a karakter korát illeti. Cooke szerint érthetetlen, hogy harmincévesen egy nagymamát kell alakítania, és úgy érzi, hogy a sorozat készítői akár meg is fiatalíthatták volna őt a szerep kedvéért, vagy idősebb színészeket választhattak volna.

A színésznő továbbá megjegyezte, hogy furcsa számára, hogy karaktere, Alicent Hightower, a sorozat elején fiatalon lesz anya, majd nagymama, miközben a gyerekeit alakító színészek szinte egyidősek vele. Phia Saban 25, Ewan Mitchell 27, Tom Glynn-Carney pedig 29 éves, ami Cooke szerint irreális és komikus.