Nicola Coughlan a magyar Nanushka divatmárka ruhájában tündököl

A Bridgerton sorozatból ismert Nicola Coughlan a Washington Post fotózásán egy magyar tervező, a Nanushka kreációját viselte.

A Nanushka, amelyet a fenntarthatóság és elegancia modern stílusban történő ötvözéséről ismerünk, már régóta szeretett volna együttműködni Coughlannal, a Bors információi szerint. A színésznőt Sándor Szandra tervezte csokibarna Okobor ruhájában fotózták, amely a márka saját fejlesztésű vegán bőr anyagából készült, és ez az anyag a PETA Fashion Awards díját is elnyerte a fenntartható anyaghasználat terén tett erőfeszítésekért. A ruha különlegessége, hogy a fenntarthatóságot képviseli, vagyis vegán bőrből készült, és a színésznő ezzel a választással nagy álmot váltott valóra a tervező csapat számára.

Nicola Coughlan, aki korábban részmunkaidőben egy optikában dolgozott, a Bridgerton sorozatnak köszönhetően vált világhírűvé. Penelope Featherington karakterével, különösen az új évad drámai és erotikus jeleneteivel, még nagyobb népszerűségre tett szert. A harmadik évad első része május közepén startolt el, majd június közepén debütált a második etap, ahol a főszereplők Penelope Featherington és Colin Bridgerton barátsága románcba fordul át. A 37 éves színésznő minden eddigi évadnál hosszabb szexjelenetet forgatott a kollégájával, és elmondása szerint ő maga kérte, hogy meztelenkedhessen, ezzel erőt adva a hozzá hasonló nő társainak.

A színésznő a közösségi médiában és interjúkban is aktívan harcol a testszégyenítés ellen. Coughlan ragaszkodott ahhoz, hogy a sorozatban legyenek meztelen jelenetei, ezzel is kiállva a teltebb alkatú nők mellett és válaszolva kritikusainak. Egy korábbi interjúban kifejtette, hogy egy jelenetben meztelenül való megjelenése az ő ötlete és döntése volt, amit egyfajta erőteljes üzenetként használt fel a testére negatív megjegyzéseket tevő kritikusok felé.

Nicola Coughlan korábban egy erotikus jelenetet sem forgatott, de mivel évek óta a testpozitivitás képviselője, a pikáns részekkel a testére negatív megjegyzéseket tevő kritikusoknak akart üzenni. "Egyszerűen úgy éreztem, hogy ez a legnagyobb 'b*zd meg', amit csak hozzátehetek a testemről zajló diskurzushoz. Elképesztő erőt adott ez nekem," magyarázta a Page Six-nek.