Megyeri Csilla a Campus Fesztiválra tér vissza a tavalyi támadás után

Megyeri Csilla, a tavalyi debreceni Campus Fesztiválon történt támadás ellenére, bátorságot gyűjtve kijelentette, hogy idén ismét ellátogat az eseményre.

A műsorvezetőt tavaly július 23-án hajnalban támadták meg a fesztiválon, ahol egy nő leöntötte, egy férfi pedig a földre lökte, hajánál fogva rángatta és többször megütötte. Az esetet biztonsági emberek vetették véget. A nyomozás a mai napig tart, és bár az ügyvédek előre jelezték, hogy az eljárás hosszadalmas lesz, Csilla nem gondolta volna, hogy egy év sem lesz elegendő a lezárásra.

A műsorvezető az incidens óta keményen dolgozott fizikai és mentális gyógyulásán, és úgy döntött, nem hagyja, hogy a múlt eseményei meghatározzák a jelenét. Bár az ügy még mindig nyitott, és Csilla nem rendelkezik több információval, határozottan kijelentette, hogy nem fél visszatérni a Campus Fesztiválra.

Megyeri Csilla elmondása szerint a tavalyi események ellenére nincs bennem félelem, és bízik benne, hogy idén nem kerül hasonló konfliktusba. Hozzátette: "Túléltem és élek, és egészen biztosan kilátogatok idén is a Campusra. Nincs bennem félelem azzal kapcsolatban, hogy mi lesz, ha összefutok megint azzal a társasággal... de azért teljesen nyugodt sem vagyok. Remélem nem lesz semmi gond".