Marics Peti exe, Kovács Gyopár új szerelme lehet Mehringer Marci

Kovács Gyopár, aki korábban Marics Petivel alkotott egy párt, úgy tűnik, hogy az X-Faktor énekesével, Mehringer Marcival jött össze. Egy közös, árulkodó fotó is felkerült a közösségi oldalakra.

Kovács Gyopár és Marics Peti kapcsolata a múlté, és bár korábban többször is együtt tűntek fel, úgy tűnik, a színésznő újra rátalált a szerelemre. Mehringer Marci, aki az X-Faktor 10. évadában szerzett magának népszerűséget, és akit a tinilányok körében nagy rajongás övez, most Gyopárral közös fotót osztott meg a közösségi médiában.

A képen a két fiatal egymás kezét fogja, és egy gémkapocs emotikont is mellékeltek, ami a szerelmet szimbolizálhatja. Kovács Gyopár is ezt az emotikont kommentelte a poszt alatt, ami tovább erősíti a pletykákat egy esetleges kapcsolatról.

A rajongók már özönlenek is a gratulációkkal és jókívánságokkal a közösségi médiában. Többen is boldogságot kívánnak a fiataloknak, és úgy tűnik, Mehringer Marci végre megtalálhatta azt a különleges lányt, akiről korábbi tiktokjai is szólhattak.