Justin Timberlake ittas vezetés miatt vádat emeltek

Justin Timberlake ellen vádat emeltek ittas vezetés miatt, és a következő bírósági tárgyalás időpontja július 26-ra van kitűzve.

A 24.hu keddi beszámolója szerint az énekest ittas vezetés gyanújával letartóztatták, majd vádat is emeltek ellene. A Blikk hozzátette, hogy Timberlake-et hétfőn kapták el a rendőrök, akik bilincsben vitték el és letartóztatták. A rendőrség közzétette Timberlake rendőrségi fotóját, amelyet az énekes őrizetbe vétele után készítettek.

A New York Post által ismertetett büntetőfeljelentés részletei szerint Timberlake szemei vörösek és üvegesek voltak, erős alkoholszag áradt a leheletéből, beszéde lelassult, járása bizonytalan volt, és az összes szabályosított józansági teszten rosszul teljesített. A TMZ értesülései szerint az énekes az American Hotelben bulizott, és ezután ült volán mögé. A CNN úgy tudja, a popsztár a rendőröknek azt állította, ő mindössze egy Martinit ivott, de a rendőrök szerint bűzlött a piától, és üveges volt a tekintete, amikor megállították.

Beszámolók szerint az énekest nem sokkal éjfél után állították meg a szálloda előtt várakozó rendőrök, miután elhajtott egy STOP-tábla mellett, majd szabálytalanul átkanyarodott az úttesten. A helyszínen józansági tesztet végeztettek vele, amin elbukott, és a szondát sem volt hajlandó megfújni, ezért előállították.

Timberlake az éjszakát börtönben töltötte, és most egy rendőrségi fotó is kikerült a híres énekesről, ami megörökítette az ottani tartózkodását. Az énekest végül másnap reggel óvadék nélkül szabadlábra engedték. Az ügyvédje, Ed Burke a CNN-nek elmondta, hogy az ittas vezetés mellett a stoptábla figyelmen kívül hagyásáért és szabálytalan sávváltásért is vádolják. Timberlake következő bírósági megjelenése várhatóan virtuális lesz, és bár aznap este Európában, Krakkóban lép fel, egyelőre nem tudni, hogy New York államban személyesen kell-e majd megjelennie a bíró előtt.

Újabb részletek kerültek nyilvánosságra a világhírű popsztár letartóztatásáról. A rajongók millióit megbotránkoztató esetről kiderült, hogy az alkoholtól bűzlő szupersztárt igazoltató rendőr olyan fiatal volt, hogy fogalma sem volt arról, kit állított meg. Nem ismerte fel a rá üveges tekintettel meredő Justin Timberlake-et.

A 43 éves előadó ittas állapota ellenére azonban úgy tűnik, tudta, hogy komoly bajba került. Letartóztatása közben ugyanis állítólag azt motyogta az orra alatt, hogy ez tönkre fogja tenni a most zajló The Forget Tomorrow World című turnéját.

- Ez tönkre fogja tenni a turnét...

- Milyen turnét?

- Hát a világ körüli turnét! - idézte a rendőr és Timberlake között lezajlott beszélgetést a Daily Mail.

Ha mindez nem lett volna elég, most egy fotó is nyilvánosságra került a bilincsbe vert énekesről, akinek a jelenleg külföldön forgató felesége még meg sem szólalt az óriási vihart kavaró ügyről.

Ricky Gervais már meg is trollkodta az ittasan lefülelt énekest, a humorista Twitteren üzent a zenésznek, egy eléggé félreérthetetlen poszttal:

Megkaptad az üveg Dutch Barn vodkát, amit a minap küldtem neked?

– tette fel a kérdést, nyilván minden hátsó szándék nélkül. A posztot többen a „nap legjobb poénjaként” ismerték el, míg mások szerint még „túl korai” ezzel viccelődni.

.@jtimberlake Did you get the bottle of Dutch Barn Vodka I sent you the other day? — Ricky Gervais (@rickygervais) June 18, 2024