Új Trónok harca spinoff sorozat forgatás alatt: megérkezett az első kép

A Trónok harca rajongói újabb izgalmas hírrel gazdagodtak: elkezdődött A hét királyság lovagja című sorozat forgatása, amely a népszerű sorozat eseményei előtt száz évvel játszódik.

Az új sorozat, A hét királyság lovagja (A Knight of the Seven Kingdom), George R. R. Martin A kóbor lovag (The Hedge Knight) című novelláskötetének adaptációja, és az írországi Belfastban forog. A közzétett szinopszis alapján a történet középpontjában egy fiatal, naiv, de bátor lovag, Ser Duncan és apró termetű fegyverhordozója, Egg állnak, akik Westerosban kalandoznak egy olyan időszakban, amikor a Targaryenek még uralkodnak a Vastrónon, és az utolsó sárkány emléke még élő emlékezetben van.

A produkció első évada hat részből áll majd, és olyan színészeket láthatunk benne, mint Peter Claffey Duncan, a Magas szerepében, Dexter Sol Ansell Eggként, Finn Bennett Aerion Targaryenként, Bertie Carvel Baelor Targaryenként, Tanzyn Crawford Tanselleként, Daniel Ings Ser Lyonel Baratheonként és Sam Spruell Maekar Targaryenként.

A sorozat rendezői Sarah Adina Smith (Lessons in Chemistry, Hanna) és Owen Harris (Mrs. Davis, Szép új világ) lesznek. Owen Harris vezető producerként is csatlakozott a produkcióhoz, és ő rendezi a széria első három epizódját is, amelyben korábbi munkái, mint a Fekete tükör (Black Mirror) népszerű részei, a "Rögtön jövök" és a "San Junipero" alapján is nagy tapasztalattal rendelkezik. A rajongók már alig várják, hogy újra belemerülhessenek George R. R. Martin varázslatos világába, és megismerhessék Westeros korábbi történetét.

A Trónok harca első spinoffja, A sárkányok háza második évada a napokban debütált.