Új funkcióval bővült a Messenger

A Messenger mobilos verziójában mostantól lehetőség van a fontos üzenetek rögzítésére, így azokat később könnyedén, gyorsan megtalálhatjuk.

A Facebook Messenger üzenetküldő alkalmazása egy nagyon hasznos újítással bővült, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a számukra fontos üzeneteket "elmenthessék". Ez a funkció különösen akkor lehet hasznos, amikor olyan információkat kapunk üzenetben, mint például kapukódok, receptek vagy telefonszámok, amelyekre később, akár hónapokkal később is szükségünk lehet. Eddig ilyenkor a keresés funkciót kellett használni, ami időigényes lehetett.

Az új funkció használatához egyszerűen csak ki kell választani a megőrizni kívánt üzenetet, hosszan nyomni rajta az ujjunkat, mire megjelenik egy menü, amelyben már elérhető a Rögzítés opció is. A rögzített üzenetek felett egy kis gombostű ikon jelenik meg, jelölve, hogy azok kiemelten kezelendők.

A rögzített üzeneteket a jobb felső sarokban található, egy körben lévő "i" betűs ikonra kattintva érhetjük el a Rögzített üzenetek megtekintése menüpont alatt. A felhasználók annyi üzenetet rögzíthetnek, amennyit csak szeretnének, nincs korlátozva a rögzíthető üzenetek száma.

Jelenlegi információink szerint a rögzítés funkció kizárólag a mobilos alkalmazásban érhető el, a böngészőben használt változatban nem, továbbá csak a kétfős privát beszélgetésekben használható, csoportos chatek esetében nem alkalmazható.