Filip Kosztics Eb-szereplése véget ért

Filip Kosztics, a szerb válogatott és a Juventus szélsője, térdsérülést szenvedett az angolok elleni meccsen, és úgy tűnik, hogy a kontinenstorna hátralevő részében már nem léphet pályára.

Filip Koszticsnak mindössze 43 perc jutott az Európa-bajnokságból, miután az angolok elleni mérkőzés első félidejében sérülést szenvedett. A szerb Telegraf szerint a játékosnak nem lesz lehetősége részt venni a további mérkőzéseken.

A szerencsétlen eset akkor történt, amikor Kosztics és az angol válogatott középpályása, Trent Alexander-Arnold egy labdáért küzdött meg, és ebben a pillanatban sérült meg a szerb játékos térde. Kosztics nem tudta folytatni a játékot, helyére Filip Mladenovics érkezett.

A sérülés súlyosságát még vizsgálják, de az első MRI-felvételek alapján már biztosnak tűnik, hogy Kosztics számára véget ért a németországi Európa-bajnokság.

Kosztics, aki 64 alkalommal ölthette magára a szerb válogatott mezét, kulcsfontosságú játékosa a csapatnak. A szerbeknek így nehéz feladat vár rájuk a csoportkör hátralévő két mérkőzésén, ahol először csütörtökön Münchenben a szlovénokkal, majd jövő kedden ugyanott a dánokkal mérkőznek meg.