Teljes káosz volt Kate Winslet és Leonardo DiCaprio csókja a Titanicban

Kate Winslet a Titanic ikonikus csókjának forgatását zűrzavarnak és rémálomnak nevezte, ahol a smink folyamatosan elkenődött, és többszöri felvételre volt szükség.

Kate Winslet egy videóban idézte fel a Titanic film ikonikus csókjelenetének forgatását, amely során a világ számos tagja beleszeretett Leonardo DiCaprióba vagy éppen őbenne. A színésznő szerint a jelenet, amely harmonikusnak tűnhet a nézők számára, valójában kaotikus volt a forgatás során. Winslet és DiCaprio sminkje állandóan elkenődött, ami néha úgy nézett ki, mintha DiCaprionak hiányozna a fél arca.

A színésznő a jelenet újranézésekor a világítási problémákra és az irreális forgatási helyszínre is utalt, amelyek miatt többször is meg kellett ismételniük a felvételt. Winslet többször beverte a térdét a korlátba, DiCaprio pedig nevetőgörcsöt kapott, ami miatt a jelenetet négyszer is újra kellett venni. James Cameron, a rendező, nagyon specifikus fényviszonyokat szeretett volna a csókhoz, de a napfény változékonysága ezt megnehezítette.

A kihívások ellenére Winslet büszke a filmre, amely 1997-ben jelent meg és 11 Oscar-díjat nyert, többek között a legjobb filmnek járó díjat is. A színésznő szerint a Titanic "folyamatosan ad", mivel újabb és újabb generációk fedezik fel, ami szerinte igazán rendkívüli.