Sváby András és az ATV választási műsora

Az ATV-n vasárnap Sváby András vezetésével kerül megrendezésre a választási műsor, amely az Európai Parlament magyar tagjainak, valamint a helyi önkormányzati és nemzetiségi képviselők választását fogja közvetíteni.

A közelgő választási eseményekre való tekintettel az ATV csatorna egy egész estét felölelő, részletes választási műsort tervez, amelyet Sváby András fog vezetni. A műsorban a nézők betekintést nyerhetnek a választási közvetítés kulisszatitkaiba is. Sváby András a Media1-nek nyilatkozva elárulta, hogy a választások közvetítése a közéleti újságírók számára olyan jelentőségű, mint az olimpia a sportújságíróknak.

A választási műsor vasárnap délután 16 óra 55 perckor kezdődik, és több ismert műsorvezető is részt vesz majd benne, többek között Krug Emília, Bodacz Balázs, Szöllősi Györgyi, Rónai Egon és Gesztesi Máté. A műsor során kapcsolatba lépnek a pártok választási központjaival, és 19 órától kezdődően a Nemzeti Választási Irodától érkező eredményeket is közvetítik majd. Az elemzésekben Rónai Egon és Szöllősi Györgyi segítségével követhetik nyomon a nézők, hogy alakulnak a szavazatok.