Legjobb élelmiszer akciók május 22-ig

A Blikk Árfigyelő rovatának köszönhetően összegyűjtöttük a hazai nagy élelmiszer-áruházak legvonzóbb ajánlatait, amelyek május 22-ig érvényesek.

A magas élelmiszerárak ellenére is van lehetőség spórolni, ha odafigyelünk az akciókra. A Blikk segítségével most bemutatjuk, mely termékeket érdemes beszerezni a következő napokban.

A Tesco kínálatában megtalálható a darált marhahús, amely 1699 forintba kerül 500 grammonként, ez kilogrammonként 3398 forintnak felel meg. Az Auchanban az alma kedvező áron, 398 forint/kg áron kapható. Az Aldi polcain a Flora margarin 649 forintért vihető haza 400 grammos kiszerelésben, ami kilogrammonként 1623 forintos árat jelent.

A Penny ajánlatában a kígyóuborka darabja csupán 219 forint, míg a Sparban a magyar trappista sajt kilogrammonként 2190 forintba kerül. Végül, de nem utolsósorban a Lidlben a Campo Largo tarkabab 379 forintért szerezhető be 500 grammos csomagban, ami kilogrammonként 758 forintos árnak felel meg.

Ezek az akciók lehetőséget biztosítanak a vásárlóknak, hogy a magas élelmiszerárak ellenére is gazdaságosan töltse fel a hűtőt és a kamrát. Ne feledjük, az akciók május 22-ig érvényesek.