A magasból a színpadra: Kékesi Gábor érdekes pályaváltása

Kékesi Gábor nevét leginkább a televíziós sorozatokból ismerhetik a nézők, mint például a Keresztanyu, a 200 első randi vagy A renitens, de a színész a színházi világban is otthonosan mozog.

Kékesi Gábor színészi tehetségét most a Veres 1 Színház Neoton-musicaljében csillogtatja meg, ahol egy markáns karaktert alakít. "Nagyon hálás szerepet kaptam, ugyanis egy igazi ripacsot alakítok, aki bár nincs folyamatosan jelen a színen, de a jeleneteiben elviszi a show-t" – mesélte nevetve a színész. A Szép Nyári Nap – Neoton-musical május 9-én mutatkozott be Gyöngyösön, és a tervek szerint az év folyamán több helyszínen is bemutatásra kerül, így a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon is, ahol közel kétezer néző előtt élvezhetik a hetvenes évek hangulatát idéző előadást.

A színpadon kívül Kékesi Gábor a magasban is megállja a helyét, hiszen évekig dolgozott légiutas-kísérőként. "Miután érettségiztem, jelentkeztem a színművészetire, de nem vettek fel, ezért úgy döntöttem, szeretnék kicsit önállósodni és munkába állni. Mivel apai ágról pilóta családból jövök, adta magát a lehetőség, hogy megpróbáljak légiutas-kísérőként elhelyezkedni. Miután sikeresen teljesítettem a felvételit, el is kezdtem dolgozni, majd három éven keresztül repültem legfőképpen Európán belül. Ez egy nagyon izgalmas időszaka volt az életemnek, ám a színészet volt az, amire igazán vágytam. Végül a Pesti Magyar Színiakadémiára sikerült felvételt nyernem és innen indult a pályafutásom" – osztotta meg Kékesi Gábor a múltját, amely színes alapot adott későbbi színészi karrierjéhez.