Victoria Beckham nosztalgikus képeket osztott meg 1997-ből

Victoria Beckham nosztalgikus hangulatban volt, amikor Instagram-oldalán megosztott néhány régi fotót magáról és férjéről, David Beckhamről, amelyek egy 1997-es olaszországi nyaralásuk során készültek.

Az énekesnőből lett divattervező a közösségi médiában idézte fel az emlékeket, amikor Portofinóban töltöttek romantikus időt kettesben. Victoria Beckham leírása szerint az akkori utazásuk rendkívül romantikus volt, és izgatottan emlékezett vissza arra az időre, amit Daviddel töltött. A megosztott képek mellett írt kommentárjában kifejtette, hogy az a 48 óra, amit együtt töltöttek, elképesztően szenvedélyes volt.

A rajongók, bár nem kívántak további intim részleteket megtudni, számos kommentben említették, mennyire hasonlítanak a Beckham házaspár gyerekei a szüleikre.

A bejegyzés, amelyet Victoria Beckham osztott meg, a PageSix oldalán is megjelent. Az olaszországi nyaralások azonban nem mindig zökkenőmentesek, ahogy azt Szeredy Krisztina, Leblanc Győző énekesnője is megtapasztalta. Ő egy extrém hobbija során szenvedett súlyos balesetet, amikor lezuhant egy szikláról, és karjában szilánkosra tört a csont.

Szeredy Krisztina, aki szintén Olaszországban nyaralt, egy rossz lépés következtében zuhant le, és a karjára esett. A baleset következtében műtétre szorult, és a gyógyulása alatt is aktívan részt vett a színpadi életben, mégpedig úgy, hogy a születésnapját is törött karral, de végig bulizva töltötte.

A baleset egy szelfi készítése közben történt, amikor Szeredy Krisztina egy lépést hátrált, és így zuhant le a szikláról. Habár a keze súlyosan megsérült, a telefonja ép maradt. A baleset után a helyszínen jelen lévő turisták segítettek neki, és kórházba szállítását követően hazatérve Ifjabb Hangody László ortopéd orvos végzett rajta műtétet.

Szeredy Krisztina esete ismét rávilágít arra, hogy a nyaralások során a kalandvágy is okozhat váratlan helyzeteket, és bár az olaszországi utazások gyakran romantikus emlékeket idéznek fel, mint Victoria Beckham esetében, mindig érdemes óvatosnak lenni a különféle tevékenységek során.