Rippel Feri elárulta, miért nehéz neki párt találni

Az 51 éves világrekorder artista, Rippel Ferenc bevallotta, hogy magas elvárásai miatt nehezen találja meg a neki való társat.

Rippel Ferenc, aki nemrég még egy kapcsolatban élt, jelenleg ismét egyedülálló. A Tények Plusz riportjában beszélt arról, hogy miért van ez így. Elmondása szerint a csontkovácsként szerzett szakmai tapasztalatai miatt már az első találkozás alkalmával is kritikus szemmel nézi a leendő partnereit. Rippel szerint ezért nehéz neki megfelelő társat találni.

Rippel Feri a riportban kifejtette, hogy a természetgyógyászként való hozzáállása is közrejátszik abban, hogy nehezen talál barátnőt. Úgy véli, nem kezdheti az ismerkedést azzal, hogy azonnal javítgatja a másik testtartását, bár segíteni szeretne az embereknek.

Az artista példaként hozta fel Brazíliát, ahol az emberek elsősorban a kinézet alapján döntenek a randizásról. Rippel szerint ott az a megszokott, hogy először az alakot nézik meg, és ha az megfelelő, valamint a beszélgetés és a kémia is helyén van, akkor az már egy nyerő kombináció.

Rippel Ferenc 2013-as válása óta több hölggyel is megjelent a nyilvánosság előtt, de egyik kapcsolata sem bizonyult tartósnak. A Blikk információi szerint egy korábbi kapcsolatában például a csokievés okozott problémát. Rippel a 2019-es szakítás után arról beszélt, hogy ő folyamatosan fejlődik testileg és lelkileg, de volt párja nem tudta elfogadni az egészséges életmódját és a csokoládéfüggőségét sem sikerült legyőznie.