Palik László újra a TV2 képernyőjén

A SorozatWiki információi alapján Palik László hamarosan ismét a TV2 műsorvezetőjeként térhet vissza, ahol a Legyen Ön is Milliomos kvízműsorral térhet vissza a képernyőre.

Palik László legutóbb három évvel ezelőtt volt látható a TV2-n, amikor az Exatlon Hungary első három évadát és a Fuss, család, fuss! című műsort vezette, majd 2021 őszén hagyta el a csatornát. A Legyen Ön is Milliomos kvízműsor a 2024-25-ös szezonban kerülhet ismét a képernyőre, és Palik lehet a műsor ötödik házigazdája. A vetélkedő várhatóan már idén képernyőre kerülhet.

A vetélkedőt korábban Vágó István vezette 2000 és 2008 között az RTL Klubon, ahol nagy népszerűségre tett szert. Az évek során több műsorvezető is megpróbálkozott a műsor újraélesztésével, köztük Fábry Sándor, Friderikusz Sándor, és legutóbb 2019-ben Gundel Takács Gábor, de a műsor sosem érte el újra az egykori nézettségi csúcsokat. Palikkal most újabb próbát tesz a csatorna, hogy visszahozza a műsor régi dicsőségét.

A TV2 munkatársai is meghökkentek, amikor értesültek a hírről, hogy Palik visszatér a csatornához. A műsorvezető hosszas egyezkedés után mondott igent a felkérésre, és nem kizárt, hogy más produkciókban is feltűnik majd a jövőben. Palik a tárgyalások során különösen fontosnak tartotta a vetélkedő kreatív producerének személyét, és bár a teljes alkotógárda még nem állt össze, a forgatások hamarosan elkezdődhetnek.

Ön szerint Palik László jobb kvízmester lesz, mint Vágó István volt?

Igen! Kíváncsian várom a műsort!

Nem, Vágót nem lehet felülmúlni.