Világszenzáció: Dubajba látogat a Zámbó Jimmy-emlékturné

Az Egyesült Arab Emírségekben is él Zámbó Jimmy emléke. A 2001-ben elhunyt énekes öccse, Zámbó Árpy tervei szerint hamarosan Dubajba viszi a Jimmy-emlékturnét.

Zámbó Árpy a Fókuszban beszélt arról, hogy az emlékturné iránti igény nem ismer határokat, és ha minden a tervek szerint alakul, a turné eléri az ottani magyar közösséget is. Egy helyi Jimmy-rajongó segítségével készülnek a dubaji koncert megvalósítására.

A Csepeli Munkásotthonban már hosszú évek óta megrendezésre kerülő Jimmy Emlékkoncert idén is nagy sikert aratott, ami azt mutatja, hogy az énekes iránti tisztelet és rajongás továbbra is él. A család korábban, 2013-ban már tervezett egy nagyszabású turnét, amelynek keretében Jimmy slágereit vitték volna külföldi magyar közösségekhez, többek között Sydneybe, Londonba és Miamiba.

Zámbó Árpy által szervezett emlékturné mellett Srámek Péter is hódítja a közönséget Király című koncertkörútjával, ahol az RTL A Király című sorozatában is hallható legnépszerűbb dalok csendülnek fel. Az emlékturné és a koncertkörút párhuzamos futása azt bizonyítja, hogy Zámbó Jimmy öröksége tovább él a zenéjében és a rajongók szívében.